Vend en hæl i strik

posted in: Strik | 0

Der er rigtig mange måder at strikke sokker på – Oppefra, fra tåen, med hælflap, med forkortede rækker, man kan strikke to af gangen eller endda to par af gangen. I det hele taget synes det at være meget populært at strikke sokker og har man aldrig prøvet det, så er det bestemt på tide – det er et fantastisk tilfredsstillende og praktisk projekt at arbejde på. Jeg er begyndt at vise små dele af hvordan man strikker venderækker/ forkortede rækker, i denne video viser jeg hvordan man bruger teknikken til at lave en rigtig behagelig sokkehæl, uden opsamlede masker (det vil sige, uden en mærkbar “søm”)

Videoen er herunder og vil I gerne igang med at strikke sokker, er der et gratis mønster her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.