Workshop i patentstrik

posted in: Strik | 0

KLIK HER FOR AT HENTE: Workshop i tofarvet patentstrik på Kreative Dage 2017

250x250
250x250
250x250

Dette er pdf’en fra workshoppen på Kreative Dage 2017. Jeg stod på Ritos stand og viste hvordan man strikker tofarvet patentstrik rundt. Det var SUPER hyggeligt og jeg vil gerne sige mange tak til alle dem der kom forbi, kiggede, stillede spørgsmål, prøvede at strikke lidt og alt det andet. Der skal selvfølgelig også lyde en stor tak til Rito.dk for invitationen – jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde : )

Til workshoppen havde jeg lavet dette dokument og printet 10 ud – det var slet ikke nok! Så I får den her i en digital udgave, lige til at hente. Der kommer videoer om emnet i den nærmeste fremtid : )

KLIK HER FOR AT HENTE: Workshop i tofarvet patentstrik på Kreative Dage 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.