Hækling i slow motion

posted in: Uncategorised | 2

Det er vanskeligt at lære at hækle fra nettet. Det kan godt lade sig gøre, men det er sværere end hvis du kunne tage et kursus eller have en ved din side som kunne hjælpe dig med dine specifikke problemer. På denne side er der en række videoer i slow motion hvor jeg viser hvordan man hækler. Jeg håber de hjælper dig på vej og at du vil bede om hjælp hvis du sidder fast – det er helt ok at det tager tid at lære – det er faktisk ikke så nemt som det ser ud til!

Men du skal vide, at jeg tror på dig – du kan sagtens :)!

Hvis du vil have et sammenhængende kursus, så kan du finde mit hæklekursus for begyndere på Weteach.dk 

Fastmasker

Stangmasker

Magisk ring

Stangmasker forom stangen

2 Responses

 1. Ane

  Hej Moster Johanne,
  Se – sådan en hjemmeside har jeg ledt længe efter – en hjemmeside, hvor man kan lære at hækle med gode videoer i slowmotion. Så i første omgang tak for det! Men…. jeg er HELT nybegynder, og hvad er kædemasker!?
  Vh Ane

  • MosterJohanne

   Hej : D

   Det er jeg rigtig glad for at høre – nogle gange er det lidt svært at finde ud af hvad folk lige mangler : )
   En kædemaske (km i mønstre) er: stik nålen ind i den næste maske, hent garnet og træk masken op (ligesom en fastmaske), herefter trækker du garnet igennem masken på nålen UDEN at hente garnet igen. Dette giver en lille “kæde” som eksempelvis kan få en luftmaskekæde til at hænge sammen til en ring : )

   Jeg tror jeg laver en video om det, det slår mig, at det er vældig forvirrende at læse.
   Kram Johanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.