Strik en skuresvamp

posted in: Uncategorised | 0

Det her garn er super underligt. Det kradser og kan bruges til eksempelvis at hækle klude og skuresvampe. Det er samtidig blødt og ikke helt forfærdeligt at strikke med. Det er plastikagtigt og samtidig virkelig flot og glitrende. Det er ligesom hvis en plastikpose havde groet pels. Det er en af de her ting man er nødt til at have i hænderne selv.

Inden vi kommer til mønsteret vil jeg dog lige advare – det kradser, men ikke lige så meget som en normal skuresvamp. Bare så vi ikke har en masse forventninger. Ikke at jeg havde nogen som ikke blev indfriet. Overhovedet.

Oversiden er lavet i Rico Creative bouble og undersiden er i Drops Loves You 9. Skuresvampen er strikket på 2,5 mm pinde for at få “kradsegarnet” til at blive så tæt som muligt.

Mønster

Overside og underside er ens, lav én med Rico Creative Bouble og én med bomuldsgarn.

slå 20 m op

Strik 4 p retstrik (alle rækker ret) Herefter strikkes der r på retsiden og *3 r, 14 vr, 3 r* på vrangsiden.

Når arb måler 7 cm strikkes der igen 4 p retstrik.

 

Skær garnet fra og sy de to dele sammen. Jeg har klippet et stykke af en firkant skumklude ud til min svamp.

Jeg bruger primært de hjemmestrikkede svampe til at vaske mindre beskidte ting op med. En sideeffekt er, at det er lidt en prinsesseting, fordi Creative Bouble nærmest er glimmergarn. Jeg tænker at det ville være en fin ting til små piger som ikke ellers har lyst til at hjælpe med at vaske op 😉

 

Dette indlæg indeholder sponsorerede links, hvilket hjælper med at holde siden oppe. Derudover er indlægget sponsoreret af www.rito.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.