Strikkede julekugler

posted in: Strik | 0

Nogle gange har jeg virkelig behov for en pause fra at hækle. Det er ikke fordi jeg har noget imod at hækle, men det er bare så rart at få lidt forandring. Til gengæld får jeg i længden rigtig ondt i mine håndled af det. Jeg har en stor knude på min venstre hånd som bliver større efter lang tids strik, men jeg elsker det!

De her tre julekugler har jeg givet som en værtindegave, men de var så sjove at lave at jeg overvejer at lave flere at hænge på juletræet det sted hvor vi selv skal holde jul.

 

På den her (som ellers er min ynglings af de tre) kan man se bolden igennem. Jeg har brugt bolde fra min søns boldbad til at putte inden i (bare rolig, der er masser tilbage til ham)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.